Jouw website
Mijn passie!

– WordPress websites met de juiste content –

Liesbeth Hassing

Liesbeth Hassing


Webdesign
Content Creatie

Websites en Content

Salty Works is ontstaan uit een passie voor schrijven van commerciële teksten en het adviseren van verschillende bedrijven omtrent hun social media. Na vele vragen over websites ben ik mij gaan verdiepen in het bouwen van websites. Ik heb gekozen om mij te specialiseren in WordPress. WordPress biedt veel mogelijkheden en veel gerespecteerde bedrijven gebruiken het.

Tijden zijn veranderd

Het is niet meer een kwestie van neerzetten in de winkel en hopen dat het verkoopt. Het is hard werken om je klant te bereiken en er is veel meer nodig dan alleen een mooie winkel met een leuke collectie. Met mijn ruime ervaring in de retail als vertegenwoordigster van diverse merken, weet ik hoe het in de praktijk in zijn werk gaat.

De komst van online is snel gegaan en het hebben van een website is tegenwoordig ook niet meer weg te denken. Een website kan verschillende functies hebben, denk aan een webshop, informatie verlenen of een one page etalage omdat je toch online gevonden wil worden.

Voor iedereen is er een passende website te maken

De afgelopen tijd heb ik mijn focus gelegd op het maken van WordPress websites. Ik kan met recht zeggen dat ik met heel veel passie en plezier mijn werk doe.

Mijn Motto

Blijf niet dromen, creëer je eigen kansen!

Als je weet dat je iets te bieden hebt aan de wereld – ookal is het maar een droom – ga dan aan de slag. Alleen jijzelf kunt je plannen uitvoeren.

Durf te vragen en te delen en bundel de krachten om te kunnen groeien.

– Liesbeth –

Mijn Stijl

Ik werk graag vanuit een concept. Of het nu over het schrijven van teksten gaat of de uitstraling van een website, samen met de klant bepalen we de stijl.

Mijn stijl kan je als volgt herkennen persoonlijk, conceptmatig en doeltreffend. Een website bouwen of tekstschrijven doe ik nooit alleen, mijn klant verteld en ik beeld uit.

Samenwerken is de key!

Mijn Passie

Water, water, water!

Of het nu de zee, een rivier of meer is, water maakt me gelukkig! Ik haal mijn energie uit het geluid, de lichtschitteringen en de kracht die het water kan hebben.

Ik ben graag op het strand, het is voor mij een hele inspirerende plek door het eindeloze uitzicht. Ik kom er graag voor de rust en krijg er ook veel energie van.

Op zoek naar een
Freelance Content Creator?

Naast het bouwen van WordPress websites houd ik mij ook bezig met het schrijven van teksten voor online doeleinden. Teksten hebben als doel te informeren maar met een goede tekst kan je de klant beïnvloeden in zijn of haar online gedrag.
“Het is de toon die de muziek maakt”.

Mijn Missie

Turn Ideas into Reality

Integer at faucibus urna. Nullam condimentum leo id elit sagittis auctor. Curabitur elementum nunc a leo imperdiet, nec elementum diam elementum. Etiam elementum euismod commodo. Proin eleifend eget quam ut efficitur. Mauris a accumsan mauris. Phasellus egestas et risus sit amet hendrerit. Nulla facilisi.

Latest from Blog

Fusce dignissim blandit justo, eget elementum risus tristique. Nunc lacus lacus, sit amet accumsan est pulvinar non. Praesent tristique enim lorem.