Website teksten

WEBSITE TEKSTEN

Website Teksten schrijven en redigeren

Goede website teksten schrijven is lastig, ik help je graag vinden naar de juiste woorden.  

Er zijn verschillende manieren om je doel te bereiken. 

  • Zelf tekst schrijven – laat deze corrigeren en optimaliseren voor deze online gaat, dit noemen we redigeren
  • Uit handen geven – ik help jou schrijven van goede teksten die aansluiten bij jouw doelgroep 
tekstschrijven website pri.nl
tekstschrijven website DAVY & ORSTED.NL

SCOOR HOGER IN GOOGLE MET JE WEBSITE

We weten allemaal hoe belangrijk een goede website tekst is voor de vindbaarheid. Een goede opbouw, jouw verhaal en wie is de doelgroep die je wilt bereiken? 

Waar de tekst aan moet voldoen is afhankelijk van de doelgroep en wat je wilt bereiken. Daarnaast zijn er nog tal van punten waar je aan kan denken om de teksten zo goed mogelijk ‘spot on’ te krijgen. 

En dan hebben we nog de zoekmachines die er ook allemaal wat van vinden. Dus naast het schrijven van een prettig leesbare tekst, is het schrijven met de juiste zoekwoorden ingedachte eigenlijk nog veel belangrijker om gevonden te worden. 

Hoe kom ik bovenaan in Google? Dit is zo ongeveer te meeste gestelde vraag. Ik ga graag de uitdaging aan om de positie van jouw website te verbeteren zonder extra advertentie kosten. 

In een persoonlijk gesprek bespreken we samen wat voor jouw bedrijf de beste manier is. 

Is dit niet wat je zoekt?

Wil je graag in een persoonlijk gesprek samen kijken waar ik jou bij kan helpen om jouw bedrijf, winkel, website, webshop of social media een boost te geven? Stuur mij via het contactformulier een bericht. Je kan mij uiteraard ook bellen of een app-je sturen. 

xx Liesbeth