Social Media Advies

SOCIAL MEDIA ADVIES

website teksten scoren in google

SOCIAL MEDIA Advies

En dan Social Media, je kan er als ondernemer niet meer omheen. Het is een belangrijke tool om je doelgroep te bereiken, of het nu Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinstrest of Twitter is, het is niet meer weg te denken. 

Continuïteit is key

Laten we eerlijk zijn, het starten van een account is niet zo lastig, je eerste posts gaan ook nog wel maar dan? Ik krijg geregeld vragen over de frequentie van het posten, wat voor soort posts werken en uiteraard het aantal volgers. Heel veel ondernemers lopen hier tegenaan en niet gek want het is een vak apart met een constante veranderend algoritme waar bijna geen vat op te krijgen is. Toch kan jij echt het verschil maken!!

Personal branding

Actief bezig zijn met jouw bedrijf en interactie met jouw volgers is heel belangrijk in dit digitale tijdperk. Het klinkt zo makkelijk maar hoe doe je dat? Hoe zorg jij dat jouw bedrijf opvalt in een overkill aan social posts? Het zijn allemaal vragen waar ik veel mee te maken heb. Daarom help ik je graag dit in kaart te brengen.  

Heb jij jezelf wel eens de volgende vragen gesteld:

 

  • Wie ben ik en waar sta ik voor?
  • Wat heb ik gedaan om mijn persoonlijke verhaal te vertellen?
  • Wat drijft mij persoonlijk en zakelijk? 
  • Hoe open ben ik tegen mijn volgers? 
  • Welke type posts hebben de meeste interactie opgeleverd? 

Haal alles uit jouw social media

Graag help ik je om een plan op te stellen hoe jij het meest uit jouw social media kan halen. Dit kan in een 1 op 1 inspiratie-sessie waarna je met een aantal tips zelf aan de slag kunt. Maar wil je het uithanden geven dan is dit ook mogelijk.

Is dit niet wat je zoekt?

Wil je graag in een persoonlijk gesprek samen kijken waar ik jou bij kan helpen om jouw bedrijf, winkel, website, webshop of social media een boost te geven? Stuur mij via het contactformulier een bericht. Je kan mij uiteraard ook bellen of een app-je sturen. 

xx Liesbeth