Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tekstschrijver voor online business

Salty Works is ontstaan uit een passie voor schrijven en redigeren van commerciële teksten en het adviseren van verschillende bedrijven omtrent hun social media. Daarnaast houd ik mij graag bezig met fotografie en fotostyling, wat een ideale toevoeging is op het totaal plaatje.

TIJDEN ZIJN VERANDERD

Het is niet meer ophangen en hopen dat het verkoopt. Het is hard werken om je klant te bereiken en er is veel meer nodig dan alleen een mooie winkel met een leuke collectie. Door mijn ruime ervaring in de retail als vertegenwoordigster van diverse merken, kom ik bij veel ondernemers en spreek ik veelal over de verkopen in de winkels.

De komst van online, waaronder social media, is snel gegaan. Ik zie hoe goed de online tool werkt als je als ondernemer er ook serieus mee werkt. Maar waar moet je beginnen? Hoe zorg je voor continuïteit? En weet je eigenlijk wel wie jouw doelgroep is? Klopt jouw social media met de website en business, straal je overal hetzelfde uit? Ik help je graag om inzicht te krijgen in dit soort vraagstukken.

Freelance content creator, schrijven en redigeren van teksten , online, social media advies, foto styling