tekstschrijver voor online business

leuk dat je er bent!

Aangenaam, mijn naam is Liesbeth!

Ik ben het gezicht achter Salty Works. Ik geef je graag wat meer inzicht over wat mij drijft om jouw teksten te schrijven en te redigeren. Wat ik als online Content Creator kan betekenen voor jouw website teksten en welk social media advies ik je kan geven.

Salty Works is ontstaan uit een passie voor schrijven en redigeren van commerciële teksten en het adviseren van verschillende bedrijven omtrent hun social media. Daarnaast houd ik mij graag bezig met fotografie en fotostyling, wat een ideale toevoeging is op het totaal plaatje.

TIJDEN ZIJN VERANDERD

Het is niet meer ophangen en hopen dat het verkoopt. Het is hard werken om je klant te bereiken en er is veel meer nodig dan alleen een mooie winkel met een leuke collectie. Door mijn ruime ervaring in de retail als vertegenwoordigster van diverse merken, kom ik bij veel ondernemers en spreek ik veelal over de verkopen in de winkels. 

De komst van online, waaronder social media, is snel gegaan. Ik zie hoe goed de online tool werkt als je als ondernemer er ook serieus mee werkt. Maar waar moet je beginnen? Hoe zorg je voor continuïteit? En weet je eigenlijk wel wie jouw doelgroep is? Klopt jouw social media met de website en business, straal je overal hetzelfde uit? Ik help je graag om inzicht te krijgen in dit soort vraagstukken.

Freelance content creator, schrijven en redigeren van teksten , online, social media advies, foto styling
tekstschrijver websites

when not working

"doing what you love is freedom"

In mijn vrije tijd ben ik het liefst op het strand, ik ben dol op kitesurfen, suppen en eigenlijk alles wat met water te maken heeft. De zoute zeelucht geeft mij het ultieme vrijheidsgevoel. De naam Salty Works staat voor mijn overtuiging: “Het beste werk af te leveren voor mijn klant en daar hangt geen locatie aan vast”De vrijheid om te kunnen werken waar ik het meest geïnspireerd word, vind ik als freelancer enorm waardevol.

 

xx Liesbeth