WordPress website
voor ieder budget

Geef je bedrijf een boost met een sprankelende en goed functionerende WordPress website.  

 
 

Mijn Diensten

Websites & teksten

Een goed functioneren website bouwen is zo makkelijk nog niet, al heeft WordPress wel zijn best gedaan om een systeem te creëren die makkelijk te hanteren is. Maar dan nog is het niet voor iedereen weggelegd om zelf een website te bouwen. En juist die personen en/of  bedrijven help ik graag om een volledig responsieve website te maken. Ik ontwerp en bouw de site naar wens van de klant. Naast het bouwen en ontwerpen van een site moet de site ook nog gevuld worden met teksten. Ook hierbij kan ik je van dienst zijn. 

Zoek jij een tekstschrijver voor jouw website?

Als tekstschrijver voor oa. websites heb ik de expertise om jouw website prettig leesbaar en beter vindbaar te maken voor zoekmachines.  

Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je moet beginnen als het gaat om het schrijven van teksten of het updaten van huidige teksten? Ik help graag met het schrijven en redigeren van jouw online teksten. 

Ik houd mij als Tekstschrijver, Content Creator, Copywriter bezig met het schrijven van teksten voor online doeleinden zoals websites, social media, nieuwsbrieven, etc. Naast het schrijven van teksten hou ik mij ook bezig met adviezen op het gebied van social media gebruik.

   Website Design en Bouwen
Design & Bouwen

Het bouwen van een website begint met het ontwerp. Welke functies belangrijk zijn voor jouw site zullen we samen bepalen. Ik werk met verschillende pakketten, je kan kiezen voor een website obv een frame work en deze aanpassen naar jouw huisstijl of je laat een website op maat maken. Dit alles heeft te maken met het budget. 

Website teksten

Wanneer het ontwerp klaar is en de site gebouwd is zal deze met teksten en beeld materiaal gevuld moeten worden. Afhankelijk van  het budget kunnen de teksten worden aangeleverd of wij zullen samen de teksten bepalen en schrijven. 

Merk strategie

Ben je een startende onderneming of een bestaande onderneming? In alle gevallen kan het nuttig zijn om je bedrijfsstrategie eens onder de loep te nemen. Met een zuivere visie is het bouwen van een nieuwe site vele malen makkelijker.

Product omschrijvingen

Een goede productomschrijving zorgt dat je de klant overtuigt om over te gaan tot koop. Wanneer een productomschrijving dusdanig het product omschrijft zal dit zeker zorgen  dat de klant vooraf goed geïnformeerd is, wat de kans op retouren aanzienlijk verlaagd.

Mijn Projecten

Portfolio

Hieronder een greep uit de mooie projecten die ik heb mogen doen voor verschillende opdrachtgevers. Van merk identiteit tot het bouwen van een volledig website en alles wat daar tussenin zit. Laat je inspireren!

 
 
Merk Indentiteit
Prinsen Residence International
 
 
Projectmanagement Website
Davy & Orsted 
 
 
WordPress Website 
Platform Real Estate
 
 
WordPress Website 
Bodhi Beach
 
 
Productomschrijving 
Vigor Lifestyle
 
 
Projectmanagement Website
Prinsen Residence International

Mijn Pakketten

Keuezes, keuzes, keuzes

Omdat niet iedereen hetzelfde te besteden heeft en omdat de wens van een ieder kan verschillen zijn er verschillende pakketten. Kies de optie die het best bij jouw past!

Basis 

vanaf €1250

 

 • WordPress website
 • Bestaand framework
 • Max. 4 pagina’s
 • Responsive
 • SEO proof
 • Website teksten
 • Marketing strategie
Premium

vanaf €2000

 

 • WordPress website
 • Eigen design
 • Max. 8 pagina’s
 • Responsive
 • SEO proof
 • Website teksten
 • Marketing strategie
Maatwerk

Prijs op aanvraag

 

 • WordPress website
 • Op maat gemaakt
 • Geen max. aantal pagina’s
 • Responsive
 • SEO proof
 • Website teksten
 • Marketing Strategie

 

Mijn verhaal

Over mij

Salty Works is ontstaan uit een passie voor schrijven en redigeren van commerciële teksten en het adviseren van verschillende bedrijven omtrent hun social media. Daarnaast houd ik mij graag bezig met fotografie en fotostyling, wat een ideale toevoeging is op het totaal plaatje.

“tijden Zijn veranderd”

Het is niet meer ophangen en hopen dat het verkoopt. Het is hard werken om je klant te bereiken en er is veel meer nodig dan alleen een mooie winkel met een leuke collectie. Door mijn ruime ervaring in de retail als vertegenwoordigster van diverse merken, kom ik bij veel ondernemers en spreek ik veelal over de verkopen in de winkels.

De komst van online, waaronder social media, is snel gegaan. Ik zie hoe goed de online tool werkt als je als ondernemer er ook serieus mee werkt. Maar waar moet je beginnen? Hoe zorg je voor continuïteit? En weet je eigenlijk wel wie jouw doelgroep is? Klopt jouw social media met de website en business, straal je overal hetzelfde uit? Ik help je graag om inzicht te krijgen in dit soort vraagstukken.

Tekstschrijver Liesbeth Hassing SALTY WORKS

Liesbeth Hassing

Content Creator

Testimonials

Dit is wat ze over mij zeggen

Lees hieronder wat opdrachtgevers over mij maar vooral over mijn werk zeggen. 

Rebecca Ortiz
Rebecca Ortiz

Duis rhoncus dui venenatis consequat porttitor. Etiam aliquet congue consequat. In posuere, nunc sit amet laoreet blandit, urna sapien imperdiet lectus, et molestie sem tortor quis dui.

Michael Berillo
Michael Berillo

Duis rhoncus dui venenatis consequat porttitor. Etiam aliquet congue consequat. In posuere, nunc sit amet laoreet blandit, urna sapien imperdiet lectus, et molestie sem tortor quis dui.

 

Zij gingen
u voor
pri.nl - website teksten schrijven en redigeren door saltyworks.nl

Vigor Lifestyle - product omschrijvingen op bol.com

productomschrijving voor ataloha.nl
instagram photoshoot voor EB academy door saltworks.nl

 

Heb jij een project in gedachten?

“Zoek jij een tekstschrijver voor jouw website of  productomschrijvingen? Of wil je graag een nieuwe WordPress website laten maken maken?  

Laten we dan snel in contact komen. Ik help graag om het beste uit jouw online business te halen!