Schrijven en redigeren van online teksten

Ik schrijf en redigeer jou teksten graag!

Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je moet beginnen als het gaat om het schrijven van teksten of het updaten van huidige teksten? Ik help graag met het schrijven en redigeren van jou online teksten. 

Als Content Creator, Tekstschrijver, Copywriter hou ik mij bezig met het schrijven van teksten voor online doeleinden. Naast het schrijven van teksten hou ik mij ook bezig met adviezen op het gebied van social media gebruik. 

Welke teksten schrijf en redigeer ik?

Je kunt bij mij terecht voor het schrijven of redigeren van de volgende teksten:

Mijn schrijfstijl?

Afhankelijk van de doelgroep die jij wilt aanspreken pas ik mijn schrijfstijl aan. Mijn persoonlijke schrijfstijl kan je overigens goed zien wanneer je mijn site een beetje doorneemt. Ik hou van een luchtige communicatiestijl waarin duidelijk en helder het verhaal overgebracht wordt. 

Je kan in mijn schrijfstijl het volgende herkenen:

  • Helder
  • Prettig leesbaar
  • Conversiegericht
  • Enthousiasmerend
TEKSTEN SCHRIJVEN EN REDIGEREN
RTONE OF VOICE, TEKSEN SCHRIJVEN REDIGEREN
vragen over tekst schrijven, social media advies, foto styling, online

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Ik hoor je al denken, leuk maar kost het? Omdat iedere opdracht anders is, is het lastig om prijzen te benoemen. Wanneer je meer informatie wilt over een prijsindicatie of wat ik voor je kan betekenen, klik dan op onderstaande link. 

Wanneer je een prijsindicatie opvraagt, omschrijf dan zo duidelijk mogelijk de volgende aspecten:

  • Geef een schatting om hoeveel tekst het gaat.
  • Gaat het om het schrijven van een nieuwe tekst of het redigeren van je huidige tekst(en).
  • Waar wordt de tekst voor gebruikt, bijvoorbeeld; website, social media, nieuwsbrief etc. 
  • Welke doelgroep wil je aanspreken?
  • Welke tone of voice wil je, formeel of informeel?

Get inspired

Productomschrijvingen:
 at Aloha – webshop voor surf geïnspireerde sieraden & fashion

Teksten schrijven & redigeren:
Prinsen Residence International – verhuurmakelaardij Amsterdam e.o

Social media – Insta shoot:
EB-Academy – trainings bureau voor sales- en ontwikkel programma’s