Over mij

In het kort

Salty Works is ontstaan uit een passie voor schrijven en redigeren van commerciële teksten en het adviseren van verschillende bedrijven omtrent hun social media. Na vele vragen over websites ben ik mij gaan verdiepen in het bouwen van websites. Ik heb gekozen om mij te specialiseren in de WordPress crm.

TIJDEN ZIJN VERANDERD

Het is niet meer ophangen en hopen dat het verkoopt. Het is hard werken om je klant te bereiken en er is veel meer nodig dan alleen een mooie winkel met een leuke collectie. Door mijn ruime ervaring in de retail als vertegenwoordigster van diverse merken, kom ik bij veel ondernemers en spreek ik veelal over de verkopen in de winkels.

De komst van online, waaronder social media, is snel gegaan. Ik zie hoe goed de online tool werkt als je als ondernemer er ook serieus mee werkt. Maar waar moet je beginnen? Hoe zorg je voor continuïteit? En weet je eigenlijk wel wie jouw doelgroep is? Klopt jouw social media met de website en business, straal je overal hetzelfde uit? Ik help je graag om inzicht te krijgen in dit soort vraagstukken.

Tekstschrijver Liesbeth Hassing SALTY WORKS

Mijn Motto

Blijf niet dromen, creëer je eigen kansen!

Als je weet dat je iets te bieden hebt aan de wereld – ook al is het maar een droom – ga dan aan de slag. Alleen jijzelf kunt je plannen uitvoeren.

Durf te vragen en te delen en bundel de krachten om te kunnen groeien.

– Liesbeth –

Mijn Stijl


Ik werk graag vanuit een concept. Of het nu over het schrijven van teksten gaat of de uitstraling van een website, samen met de klant bepalen we de stijl.

Mijn stijl kan je herkennen ik persoonlijk, conceptmatig en doeltreffend. Een website bouwen of tekstschrijven doe ik nooit alleen, mijn klant verteld en ik beeld uit.

Samenwerken is de key!

Mijn Passie

” Water, water, water! ”

Zeewater, rivieren of meertjes, water maakt me gelukkig! Ik haal mijn energie uit het geluid van het water, de lichtschitteringen op het water en de kracht die het kan hebben.

Het eindeloze uitzicht naar de horizon, als ik met mijn voeten in het zand sta, geeft mijn ruimte voor creativiteit en energie voor nieuwe uitdagingen.

Op zoek naar een
Freelance Content Creator?

Naast het bouwen van WordPress websites houd ik mij ook bezig met het schrijven van teksten voor online doeleinden. Teksten hebben als doel te informeren maar met een goede tekst kan je de klant beïnvloeden in zijn of haar online gedrag.

“Het is de toon die de muziek maakt”.

Mijn Missie

Turn Ideas into Reality

Mijn missie is om iedereen die een inspirerende en goed werkende WordPress website wilt hebben voor zijn bedrijf of voor zichzelf te helpen. Met mijn creatieve look, commerciële instelling en ruim denkende vermogen ben ik van mening dat ik voor een ieder zijn ideeën tot werkelijkheid kan laten komen.

Dit filmpje heeft mij geïnspireerd en tools gegeven toen ik Salty Works opstartte.